söndag 30 maj 2010

Vad tycker Du?



Sommaren gör sig mer och mer påmind och om ett par veckor börjar skolelevernas sommarlov. Vi i Styrgruppen för Föräldragruppen har vårt sista möte för den här terminen på söndag den 6 juni. Denna första termin har varit innehållsrik och fantastiskt spännande och vi ser fram emot en fortsättning på Föräldragruppens arbete framöver. En del föräldrar hör av sig till oss med saker de tycker att vi som grupp ska engagera oss i. På mötet på söndag kommer vi att diskutera vilka frågor och projekt vi ska arbeta med nästa termin. Vad tycker Du?Frågan är lika mycket riktad till dig som har barn på förskolan som på skolan, till dig som bor på Väjern som på Smögen.

Vi har dessa första månader fått erfara att vi föräldrar, som grupp, kan: påverka, samverka, ifrågasätta, engagera, utföra, genomföra och stödja. Det tänker vi fortsätta med.Vi vill representera alla föräldrar och välkomnar Dig att göra din röst hörd. Det kan du göra antingen genom att kommentera detta inlägg eller genom att skicka ett mail till mailto:smogenvajern@gmail.com

Här får du också namnen på oss som för närvarande sitter med i Styrgruppen (du är hjärtligt välkommen att vara med där också om du vill) så att du vet vilka du kan vända dig till direkt om du så önskar: Christian Sporrong, Annica Koskinen, Mariette Malm, Kit Strömberg, Anders Logg, Cecilia Larsson, Eva Abrahamsson, Åsa Malm, Patrik Johansson, Maria Kjellsson, Hanna Helldén och Victoria Enstedt. Känner du ingen av oss men önskar kontakt så meddela någon i personalen på förskolan/skolan så lotsar de er rätt.

Inga kommentarer: