fredag 21 maj 2010

Festlig invigning i solsken









































Idag var det fest på Smögens skola då det gamla skolbiblioteket återinvigdes efter en riktig make-over. Flaggan vaggade mot en klarblå himmel, den röda mattan var utrullad och festligt mingel stod uppdukat på skolgården. Till detta en hel skola med förväntansfulla elever, ett antal nyfikna föräldrar och representanter från Stödteamet, Utbildningsnämnden, Örådet och sponsorer.

Mariette Malm, från Föräldragruppen och elevrådesrepresentanterna Jesper Stensson och Albin Berntsson höll var sitt tal innan elevrådet tillsammans avslöjade namnet på rummet: "Skutan". Därefter klippte Ella Berndtzen, åk1, det röda bandet och sedan gick eleverna i grupper in för att kika på rummet. "Jag kan inte fatta att det är samma rum" och "Det var najs, jag är tacksam" var ett par av de kommentarer som eleverna spontant utropade då de kom ut på skolgården igen. Där väntade det uppdukade bordet med dricka i tjusiga glas, festliga bakelser bakade i hemkunskapen och salta pinnar i plenti. Vilken fest!

Än en gång TACK till alla er som på olika sätt varit med och bidragit till detta lyckade projekt!"Skutan" är i hamn!

Fler bilder hittar du på: http://www.smogen.com/ och http://bohuslaningen.se/nyheter/sotenas/1.830325-nytt-rum-pa-smogens-skola

1 kommentar:

Unknown sa...

När jag såg barnens ansiktsuttryck och hörde deras kommentarer på invigningsdagen kändes det gott i hela kroppen! Elevrådet arbetade hårt under morgonen för att invigningen skulle bli kanonbra, vilket lyckades!

Det är en fröjd att arbeta med och för sådana härliga barn!