torsdag 15 april 2010

Ekonomiska bidrag efterlyses



För att kunna driva igenom projektet i skolans bibliotek så är vi beroende av att det finns privatpersoner och företag som är villiga att ge ett bidrag. Kommunen betalar en del, Elevrådet en del - men så fattas det ändå ett antal tusen för att kunna starta arbetet. Allt kostar pengar...

Vill Du hjälpa oss att göra uppfräschningen möjlig?
Pengarna kommer användas till: tapet, skivor till väggar, annat arbetsmaterial, växter, tyg, kuddar.....listan kan göras lång.

Vi tar tacksamt emot gåvorna på:
Örådets bankgiro: 5530-1014
Bankonto i SEB 5172-1000178

OBS! Märk talongen med "Föräldragruppen"

Vi är glada om ni som vill bidra gör det omgående så att vi vet om vi kan påbörja projektet. Skicka gärna ett mail till oss också och tala om att ni är med.

Vill du hellre lämna ett bidrag i ett slutet kuvert så lämnas det till Mariette Malm.

Har du ett företag som säljer sådant som vi behöver och vill ge oss ett bra pris eller en gåva så är vi tacksamma om ni meddelar även det. Presentkort på Sotenäs Trä eller Kungshamns Köpcentrum är också ett välkommet bidrag. Maila oss på: mailto:smogenvajern@gmail.com

OBS! Skulle vi få in mer pengar än vi behöver så sparar vi dem till andra projekt som vi kommer att arbeta med. Allt vi gör ska gynna barnen. Tack på förhand!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Vad roligt att ni renoverar och gör ett uppehållsrum som barnen önskar! Självklart ska vi försöka hjälpa till med böcker och annat. Härligt engagemang!