måndag 14 juni 2010

Sommarlov!


Imorgon börjar sommarlovet för eleverna på Smögens skola och då tar även Föräldragruppen lite sommarledigt! Vi känner oss nöjda med det vi har kunnat åstadkomma under dessa första månader och hoppas på en lika god fortsättning framöver.

Vi har fått in lite önskemål om frågor vi kan arbeta med, både från personal och från er föräldrar. Förslag kan ni givetvis fortsätta att skicka till oss även i sommar. Mailboxen har INTE semester.

Styrgruppen planerar att träffas igen den 29 augusti kl 18.00.
Den 8 september klockan 19.00 planerar vi att ha ett "Stormöte" för alla föräldrar som har barn på Smögens skola och på våra förskolor. Då och där ska vi summera vad vi gjort denna termin och sedan tillsammans med alla andra som kommer utvärdera formerna för vårt arbete och organisationen av Styrgruppen samt ge tillfälle till alla att lyfta fram nya frågor som vi som föräldrar kan engagera oss i. Kanske finns det någon som läser detta som vill sitta med i Styrgruppen? Vi kommer att dela ut en inbjudan till alla när det börjar närma sig!

Vi återkommer här på bloggen vid skolstarten och vill slutligen bara önska er alla en underbar sommar med mycket bad!

1 kommentar:

Eva sa...

Tack för allt jobb ni lagt ner under denna terminen. Hoppas ni får en skön och varm sommar så ni orkar förtsätta med ert fina arb.
TACK!