fredag 31 oktober 2014

Vi möts igen...

Under månaden som gått har vi fått äran att besöka föräldramöten på Väjerns Förskola samt avdelning Gullvivan på Smögens Förskola. Det är väldigt spännande att höra vad som händer när ens barn är på förskolan.




Man blir ju väldigt imponerad av att det ändå är så mycket pedagogiska inslag i barnens dag på förskolan som det är. Så spännande att de har teknikfokus där de undersöker vardagliga ting. Hur funkar det helt enkelt. Exempel vi fick höra var hur de resonerar kring varför ett ljus släcks om man ställer ett tätt glas över ljuset...och varför slocknar inte ljuset i en ljuslykta?? Det har varit väldigt mycket frågor om hur vattnet kommer till vårt hus hemma hos oss och vart kommer varmvattnet ifrån. Fortsättning följer....

På Väjerns förskola frågade vi inför mötet om de saknade något särskilt till avdelningen. Vi fick en önskelista från fröknarna och vi samlade ihop och köpte de leksaker samt annan utrusning som de ville att barnen skulle få leka med.

På måndag den 3 November har vi styrgruppsmöte på 3:ans Bar & Bistro igen. Välkomna att delta eller bara komma och lyssna.

Har ni funderingar kring era barns skol- och förskolegång så hör av er till oss.

smogenvajern@gmail.com

Ha det gott i det något blöta vädret.

Styrgruppen!

Inga kommentarer: