måndag 19 maj 2014

Nu möts vi igen!!

Hej på er alla!

På onsdag har vi i styrgruppen möte igen. Kl 19 på 3:ans Bar och Bistro. Välkomna ni som vill lyssna in er på arbetsgången. Hojta så vi vet hur mycket kaffe vi skall koka.

Medan ni funderar på det kan ni läsa vad vi tog upp på det senaste mötet.

Vi som var på plats var Emma, Mariette, Åsa, Eva och Annica.

Annica som också sitter med i Örådet berättade om ett välbesökt årsmötet den 26 april, det fina vädret till trots. Ca 45 personer hade letat sig dit. 



Rekor Michael Rung inledde  årsmötet med att berätta om skillnader i skolan förr och nu. Alla i Örådet fick en läxa av rektorn - att läsa mer för sina barnbarn. Han fick fint mottagande och respons. Kul att Örådet får ett ansikte av Smögen skolans rektor.
Dagordningen på mötet drogs igenom utan större händelser och Jan O Hansson återvaldes som ordförande.
Olle Larsson från Örådets onsdagsgrupp berättade om hur fantastiskt roligt det var att vara bland barnen på Smögens Förskola. Onsdagsgruppen har under våren reparerat, målat och rustat upp redskapsboden på Förskolan. På onsdag den 21/5 är det invigning. Vi återkommer i bloggen till den naturligtvis.

Här är Olle Larsson i vänster på bild under vår fixardag 2013. 


Eva har varit på möte med Kungshamns och Hunnebostrands Föräldragrupper. Vi kommer att försöka ses ett par gånger per år. 

Vi har tackat jag till att träffa kommunens hälsosamordnare Maria Hassing igen för en diskussion kring föreläsare, vi har ju haft uppe vid bland annat stormöte om det kan vara intressant med en föreläsare för föräldrar. Vi återkommer i frågan när vi hör från Maria om ett tidsförslag. 

Väl mött
Stygruppen genom 
Emma Wallström

Inga kommentarer: