torsdag 22 maj 2014

En gemenskap värd att fira!


Idag var det fest på Förskolan på Smögen. Anledningen till festen var att det var nyinvigning av redskapsboden på Smögens Förskola. Örådets onsdagsgrupp (snickargänget) har under ett antal onsdagar under våren renoverat och rustat upp boden. Fantastiskt i sig men det som verkligen bör uppmärksammas är att de som varit och snickrat uttryckte sin glädje över att vara bland våra minsta barn. De tyckte att vi har fantastiska barn på förskolan. De tyckte att barnen var måna om varandra och att de har det bra i en fin och trygg miljö. "Med en sån start i livet kan det ju inte bli annat än bra"! - Citat av Olle Larsson 84 år. Örådet bad även att få bjuda barnen på glass som tack för att de fått vara där!

Förmiddagen var som en högsommardag och Örådet bjöd barnen på glass som avnjöts på bergsknallen på gården. Fröken Anita Bond hade bakat tårtor tillsammans med Lova Järleklint. Leif Johansson från Örådet höll tal och Anita tackade å barnen och fröknarnas vägar för fint arbete och för att det varit trevligt att ha dem dem som sällskap. Boden invigdes ordentligt med klippning av band som utfördes av Joel Johnsson 6 år.

 Nedan följer bilder från en minnesvärd förmiddag med fantastisk gemenskap mellan Smögens äldre och yngsta! Hoppas de återspeglar lite av den festkänsla dagen bjöd på.

Fröken Lena förbereder fikat





Joel klipper bandet

"Snickargänget"


Nöjda barn i solen

Lägg till bildtext

Tårtmakerskorna Lova och Anita
Soliga hälsningar
Styrgruppen genom
Åsa af Klintberg
Emma Wallström


Inga kommentarer: