söndag 19 december 2010

Ny is på gång vid Tennishallen





Tomas Andersson, förälder, har tagit initiativ till att fixa en fin is för våra barn att åka skridskor på/spela hockey i vinter. Det är vi många som uppskattar. I lördags morse var Leif Blomqvist där med sin hjullastare, röjde hela planen på snö samt hjälpte till att skapa vallar så vattnet, som Tony Åsberg på Räddningstjänsten sedan kom och spolade dit, stannade kvar. Under eftermiddagen ordnades det också en anslutning till tennishallens vattenledning så att vi kan underhålla isen och förhoppningsvis även bygga upp tjockleken på den, desto tjockare is desto fler tö-dagar klarar den om vädret skulle slå om framöver.

Tidigt imorse(söndag)fylldes det på med mer vatten med hjälp av Räddningstjänsten. Dagen bjöd också på bättre tur med temperaturen vilket har gjort gott borta på isen och vattnet som kom till imorse har frusit till under dagen och vi har fått en bra grund att bygga vidare på. Tyvärr har det fortsatt att snöa och blåsa omkring en massa snö i stort sett hela dagen, varför Tomas nu går ut med en vädjan till den som kan:

Kom bort till ”Lilla grus” vid Tennishallen på Smögen, imorgon måndag från 17.00 och framåt. Det behövs hjälp med att sopa/skotta bort den lösa snö som lagt sig uppe på isen, så att vi kan komma igång med att spola på egen hand. Det gör absolut ingenting om någon känner för att börja tidigare.

Sprid gärna budskapet till så många som möjligt, ju fler kvastar desto fortare blir vi klara.

Stort tack till Leif Blomqvist och Tony Åsberg/Räddningstjänsten för helgens insats.

Inga kommentarer: