fredag 8 juni 2012

Nationaldagen!

Så rolig och fin dag vi fick tillsammans i vår fina Badhuspark. Vädret kunde inte varit bättre och stämningen var verkligen på topp hos både stora och små.

Firande startade redan kl 13.00 på Smögenbryggan när barn med spring i benen gav sig iväg på årets upplaga av Bryggloppet. Många undrade nog vad de var som hände när vi vuxna kom springande (med barnen) under rop och skratt. Det var väldigt roligt och minst trettio barn som deltog.


Så strax innan kl blev 15 så delades flaggor ut för alla verkligen skulle kunna vara med och hylla vår Nationaldag. Ett mycket fint program innehöll, sång från tredjeklassare på Smögens skola, fin musik av Flemming och barn på musikskolan, barnkören By Heart under ledning av Cecilia Larsson, dans av folkdansgillet, invigning av nya lekplatsen i Badhusparken, folkhälsoprisen som i år gick till Hörselskadades förening i Sotenäs, ungdomsband, manskör mm. Korv, pop-corn, kaffe och bullar gick åt som smör i solsken vid SMU:s servering. Poängpromenaden stod Sotenäs FN-förening för. Allt som allt en alldeles underbar dag!
















Trevlig helg önskar vi i Styrgruppen!

Inga kommentarer: