söndag 24 april 2011

Fixardagar på Smögens skolas skolgård


Nu har vi föräldrar, mor och farföräldrar och andra engagerade chansen att göra en insats för skolbarnens utemiljö. Elevrådet har önskat att vi ska måla asfalten på skolgården; cykelvägar, fotbollsplan, king-plan, hagar.....dessutom behöver lektsugan lite ny färg och.....hur mycket vi hinner med beror på hur många vi blir!

Arbetet kommer att ske fre-lör 27-28 maj och vi behöver nu göra en inventering på vilka som kan vara med och hjälpa till någon ( eller kanske båda ) dessa dagar! Anmäl dig snarast genom att kommentera detta inlägg, skicka ett mailto:smogenvajern@gmail.com eller prata med Cecilia Larsson. När vi vet hur många vi blir kan vi planera vidare.

Vilka kvalifikationer som gäller för arbetsdagen? Du tycker att barnens utemiljö på skolan är viktig och du vill bidra till att förbättra den. Du är arbetsvillig och tycker att det är kul att jobba tillsammans med andra och du är beredd på att rensa, måla och skrapa. Visst låter det kul? Du behövs. Välkommen!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Nu är det några som har anmält sig, KUL! Givetvis finns det plats för fler. Ju fler vi är desto mer kan vi göra och desto fortare går det!

Anonym sa...

Hej,
Tack för härligt initiativ! Vi, familjen Olsson, kommer allihop och hoppas vi kan bidra med något.
Stina/Åsa/Lars

Anonym sa...

Glömde ju säga att vi kommer gärna på lördag 28/5 med fyra handtag!
/Åsa & Lars Olsson

Cecilia sa...

Vad kul att ni kommer! Det blir nog så att det mesta jobbet kommer göras på lördagen, så det passar bra! Välkomna.